maandag 13 augustus 2012

Rupert Murdoch



 Deze media-gigant en getolereerd gangster ( in Nederland) uit Australië heeft zich op een uiterst geraffineerde manier weten te nestelen in de Nederlandse mediawereld, door zich voor 51 % in te kopen in de rechten van Eredivisie-live. (De abonnee-zender van de eredivisieclubs).



Daar is meer dan een miljard euro voor betaald, inclusief het opkopen van naar ik meen een schuld van 60 miljoen euro.



We kunnen nog één jaar “genieten” ( met het bord op schoot!) van de samenvattingen van het voetbalgebeuren van de eredivisie, inclusief de gedresseerde aap Tom Egbers. Daarna zal Fox-Nederland het gaan overnemen. En daar zal het niet bij blijven. Deze Amerikaanse zender zal een grote sportzender proberen te worden op de Nederlandse televisie-, radio-, en internetmarkt. Hij troeft daarmee alle Nederlandse en buitenlandse mediaondernemers af, inclusief John de Mol.



Deze Murdoch-stap, een prachtig voorbeeld van kapitalistische machtshonger, zal een echte media-revolutie teweeg brengen in dit benepen en kleingeestige wereldje vol eigen belang en jaloezie.



Het voetbalgebeuren en alles daaromheen was al een kapitalistisch voorbeeld van schaamteloze zakkenvullerij, maar deze geldoverval toont ondubbelzinnig het definitieve ethische failliet aan van alle eredivisieclubs door hun ziel en zaligheid of wat daar van over was, voor 12 jaar aan de duivel te verkopen.





Jan Posch, 13 augustus 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten