donderdag 16 augustus 2012

Netanyahu



Wilt u weten wat momenteel  het grootste gevaar voor de “wereldvrede” is?



Zijn dat de Taliban?  Al Qaida misschien? De slachter-president van Syrië, Assad? Of toch de President van Iran, Mahmoud Ahmadinejad. Afrikaanse rebellengroepen. Of toch  Poetin? De Maffia in Italië, misschien ?. De scheepsrovers in Somalië, wellicht? De drugsbendes in Mexico? De moderne bankrovers, onze bankiers.?



Neen, neen, neen, driewerf neen.



Het is de Israëlische premier Netanyahu. Deze kan niet wachten om een raketaanval op de nucleaire installaties van Iran te plegen, uit angst dat dit land een atoomaanval op Israël  zal gaan uitvoeren. En met hem Defensie-minister Barak, gesteund door de Mossad, natuurlijk.



Ondanks het feit, dat de meerderheid van de Israëlische bevolking tegen is, ondanks het feit dat er een heleboel experts en deskundigen tegen zijn, inclusief de Verenigde Staten en ondanks dat de helft van zijn regering/ministers tegen zijn, wil hij zijn (moorddadige) zin doordrukken.





Ik zal jullie zeggen waar hij mee bezig is en ook hoe dit smerige verhaal gaat aflopen. Heel in het kort:



Hij maakt de geesten rijp voor een aanval, terwijl hij ondertussen wacht op een goede gelegenheid gegeven door Iran.



Er komt een raketaanval, waarbij de atoominstallaties uitgeschakeld zullen worden. De vergeldingsmaatregelen van Iran,  Hezbollah uit Zuid-Libanon en de Hamasbeweging uit de Gaza-strook neemt hij voor lief, inclusief duizenden doden.



Daarmee zet hij natuurlijk wel de hele regio in vuur en vlam, met als resultaat een soort militaire eenheid in die regio, die op de lange termijn ( 20, 30 jaar) Israël zal wegvagen, via een atoombom. Dat is het moment waarop Atoom/Vuur deze Aarde voor een groot gedeelte zal gaan vernietigen.





Dank U wel, meneer Netanyahu. U heeft die kans gekregen door de lamlendigheid van de rest van de wereldleiders, die het, en te druk hadden  met zichzelf en hun corrupte medewerkers aan den enen kant en met hun lethargische bevolking, die het te druk hadden met hun geldzucht, winstbejag, machtsspelen ,seksspelletjes en vakantievieren aan den anderen kant….



Jan Posch, 16 augustus 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten