woensdag 14 maart 2012

Actualiteit.

In het spelletje “Wie is hier de mol?” heeft baby en kinderverkrachter Robert M. , de man die zijn vinger en geslachtsdeel in het geniep in honderden kindergaatjes steekt en zich elke dag zit te verlustigen op pornobladzijden op het Tor-netwerk (=digitale onderwereld),  het voor elkaar gekregen om de hoge heren in vrouwenkleren zich  tegen  elkaar te laten keren.



Een prachtig voorbeeld van hoe onze wereld in elkaar steekt.



Een paar kilometer verder slachten ze volkomen onschuldigen af  en hier krijgt de grootste smeerlap van Nederland  het (bijna) voor elkaar om zijn rechters via zijn bijstandverlener  naar huis te sturen.





Tijdens het verkiezingsdebat op dinsdagavond 13 maart tussen de vijf  PvdA-leden vond ik Martijn van Dam met kop en schouders boven de anderen uitsteken. Een verademing en een weldaad om hem te zien en horen.  Maar verwacht niet dat hij gekozen zal worden tot partijleider. Daarvoor is hij te eerlijk, te open, te veel zichzelf (authentiek), te origineel, te realistisch, te pragmatisch,  te beschaafd, te veel probleemoplossend gericht en te daadkrachtig.

We hebben nu ook met z’n allen kunnen zien waarom deze partij zo laag staat in de peilingen, en waarom deze partij geen toekomst heeft. Zij zijn onderling totaal verdeeld. Het enige goede is, dat Diederik Samson,  dat ook ruiterlijk toegaf.



De enige fout die Martijn maakte, was, dat ook hij het woord AWBZ niet durfde uit te spreken. Want ook daar kunnen er enorme bezuinigingen doorgevoerd worden.





Wist u overigens dat er jaarlijks 16.000 mensen in Nederland een hartstilstand krijgen? En dat er daarvan bijna 13.000 overlijden? Van de overige 3000 schijnen er 750 in dubieuze toestand verder te moeten leven.



Hierbij een pluim voor Pia Dijkstra van D’66, voor haar initiatief om mensen zelf verantwoordelijk te willen houden voor hun beschikking en dus ook hun levenseinde. 120.000 Nederlanders zijn het met haar eens. (waaronder ik). Denken jullie dat haar initiatief kans van slagen maakt? Vergeet het maar. Net als bij  het rituele slachten zal ook hier blijken dat de naastenliefhebbers ervoor zullen zorgen, dat wij voor de trein zullen moeten springen om uit ons lijden verlost te kunnen worden.



Janneman, 14 maart 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten