zondag 14 oktober 2012

Aanval op morele en sociale waarden.

Malala , een 14 jarig meisje uit Pakistan, zette zich reeds vanaf haar 11e levensjaar in voor hervormingen, met name op het gebied van schoolonderricht voor meisjes.  Ook leverde zij volkomen terechte kritiek op het uithuwelijken van jonge minderjarige meisjes aan mannen van middelbare leeftijd, een praktijk waarvan in Nederland sprake zou zijn van een zeer zware vorm van pedofilie.

 

Als dank daarvoor werd zij neergeschoten door een handlanger van de Taliban.  De Taliban zijn godsdienstwaanzinnigen, uiterst radicale en gewelddadige moslims, te vergelijken met ultra rechtse conservatieve racistische kerkaanbidders in Amerika, maar nog vele malen erger.

 

De Taliban pleegde dus een messcherpe aanval op de morele en sociale waarden in een door godsdienststrijd door en door verscheurd land.

 

Hoe laag, lafhartig, en getroebleerd moet je  zijn om een  gezonde geest  in een gezond 14 jarig lichaam te willen vernietigen.

 

Het zal duidelijk zijn dat je dan over een  ongezonde en machtswellustige geest moet beschikken, omringd door andere waanzinnigen, levend in een intens vies, voos en verdorven klimaat.

Aan deze woorden moest ik denken toen ik een uitzending zag van ene Jeroen Pauw en Paul Witteman op vrijdagavond 12 oktober 2012 tussen 23.00 uur en 24.00 uur.

Hierin moest Klaas Wilting opboksen tegen de hoogstarrogante 200-voudige vrouwenneuker Jeroen Pauw, de zwaarnarcistische Peter R. de Vries en de superautoritaire voorzitter van de publieke omroep Henk Hagoort.

 

De Inquisitie tegen de strijder tegen geweld. Klaas lieten zij evenals de eerste keer niet éénmaal uitspreken, terwijl die, geen politieke inleggeld teruggevende, snoever wel vroeg aan Klaas Wilting om hem uit te laten spreken.

Hagoort had het over publieke vrijheid, terwijl 75% van de Nederlandse bevolking zich tegen deze wanvertoning zou hebben uitgesproken, volgens een onderzoek van de “Telegraaf”.

 

De Taliban tegen Malala. De aanval op onze morele en sociale waarden middels een wangedrochtelijke T.V uitzending , voorgezeten door een inmiddels van zijn voetstuk gevallen presentator, Twan Huys genaamd, duurbetaald via belastinggeld en ondersteund door een moraalloze elite.

 

Wat moeten onze studenten in hemelsnaam  leren van deze beroepscrimineel, vroeg Klaas Wilting zich zeer terecht af.

 

Dit Klaas:

 

Dat vele wijven op criminelen vallen. Hierdoor genaaid willen worden, sommigen daarvan liefst zo hard en ruig mogelijk.

 

Dat normen en waarden er niet toe doen. Dat kijkcijfers, lees: het grote geld, het de nieuwe religie is en dat sensatiezucht , egostreling en narcisme superieur zijn aan fatsoen en eerlijkheid.

 

Eerlijk duurt het langst?

Neen, eerlijk duurt het langst om rijk te worden,zoals mijn overleden vader zijn hele leven al plachte te zeggen.

 

Daarom kunnen de moraallozen en “beschaafde” elites zulke dure en grote huizen bouwen, en daarom kan het domme, arme en, mede daardoor, fatsoenlijke volk, daarvoor de benodigde stenen sjouwen.

 

Dat, beste Klaas, dat zou onze Toekomst eventueel hebben kunnen leren.

 

Jan Posch, zaterdag 13 oktober 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten