vrijdag 14 september 2012

Overdenking T.K.verkiezingen 2012.



 Twee zetels voor de  50+ partij.  Lijsttrekker  homoseksueel Henk Krol. Je zou denken dat deze flikker lijsttrekker van de Homo-partij zou  zijn en oprichter en paardweggever Jan Nagel deze kar zou trekken.

Onbekend is natuurlijk hoeveel zetels deze ouderenpartij zou hebben gekregen onder aanvoering van een persoon met een gebruikelijk hersenpatroon.

 
De partij van vrijgezel Marc Rutte is dus de grootste partij geworden met maar liefst 41 zetels. Daar zal het CDA van onze grote fietsvriend Buma niet zo blij mee zijn, want die werd leeggegeten door de VVD.

De leugenaar en handige ritselaar Rutte werd dus beloond door de kiezer en dat midden in een financiële, schulden en kredietcrisis veroorzaakt door  kapitalisten, egoisten , eigenbelangdenkers, graaiers, zakkenvullers, bankrovers en andere dieven, dat alles bekroond met een optreden van Gordon en zijn kontneukers.

 
Nu zitten we weer met de gebakken peren. Twee stromingen die lijnrecht tegenover elkaar staan, moeten nu samenwerken om het onverenigbare te verenigen, terwijl de meerderheid in het volstrekt overbodige senaatshuis ontbreekt. Misschien zouden de democraten van 1966 nog als glijmiddel kunnen dienen, maar beter is een coalitie te smeden van sociaaldemocraten, communisten, groenen, dierenvrienden, pragmatisten en christendemocraten.

 
De partij van de streng gereformeerden de SGP, aangevoerd door Kees van der Staay hebben een zetel weten te winnen en zijn op drie  zetels gekomen. Kees vindt  dat door geweld bezwangerde (verkrachte) vrouwen geen abortus mogen laten plegen.

 
De partij van Groen-Links o.l.v. Jolanda Sap is vrijwel weggevaagd. Moed en eerlijkheid werden hier afgestraft en de toekomst van de duurzame energie en schone omgeving werd genegeerd, al moet ik wel zeggen dat de dwaze begroeting van Jolanda na haar Waterloo door haar verwanten zwaar teleurstelde, zeker nadat zij niet durfde uit te spreken, dat deze belachelijke toejuichingen leken op een overwinning in plaats van een meer dan smadelijke nederlaag.

 

De Partij voor de Dieren werd niet beloond voor hun onvermoeide pogingen om dierenleed te voorkomen.

 
De communist Roemer  werd  afgestraft doordat hij over een dood lichaam begon te emmeren in een ultieme poging stemmers bij Geert Wilders weg te halen. Overmoedig geworden door zijn fictieve zetelaantal, kwam hoogmoed voor den val voor deze sympathieke goedzak.

 

Het lichtpunt van deze verkiezingen was het afstraffen van de anti-Europa denkbeelden en het niet ontkennen van de multiculturele samenleving. Ook Zero Brinkman uit Midden-Beemster  kwam van een koude kermis thuis.  Deze van zichzelf vergulde drinkgast kunnen wij inderdaad ook missen als kiespijn.

 

Dat Geert zijn orgasme achter zich heeft gelaten moge zowel duidelijk als verfrissend heten. Wat hij niet achter zich heeft gelaten zijn al die opvallende klerenkasten.

 
Ik denk dat kereltje Pechtold de lachende derde hond van deze verkiezingen zal worden. Zoals altijd zal de toekomst dit uitwijzen, maar beste lezer, wonderen zullen wij niet te zien krijgen, daar kunnen wij slechts van dromen. Veel meer dan die dromen zit er , vrees ik, niet in, helaas.

 

 

Jan Posch, 13 september 2012.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten