zondag 16 januari 2011

Over Jan, Piet en Klaas.....

Terwijl Jan zat te bikken, liet zijn vader de hond het zout tussen zijn tenen van zijn voeten likken.



Bertus naaide zijn wijf als een stormram in haar achterlijf, bekeken door zijn keukenmeid, die hij ook wel eens nam, van tijd tot tijd.

Siem ging vreemd met Sien en met haar dochter bovendien, en
Piet, is dat niet, die kerel van die griet, die zo akelig scheel ziet?

En Gerrit is hij, die zijn scheiding niet heeft verwerkt en sindsdien achter het schijthuis werkt.

Klaas kwam klaar in Klaar, boerde en liet een scheet, allemaal terwijl hij naar de televisie keek.

Antje is de vrouw van Freek, die  akelig veel op haar buurman leek, en die in lichterlaaie stond, toen hij haar wilde naaien in haar kont.

Over Mohammed gaan nog veel meer verhalen, die ik hier niet durf te herhalen.

Bijzondere, buitengewone belachelijke  bepalingen beperken boze Belgische blootlopers  behoorlijk betere bedrijfsvoering, beweerde bekeerde  baron Berend Blootkont bijkans  bedroefd .

Karin had zo’n zin in dat ding, dat Jeroen er zomaar in ging en Koos was boos op zijn Toos, hij mocht niet in haar doos.

Hoeveel vrouwelijke sloven, liggen boven, wanneer zij zich van hun maagdelijkheid laten beroven?

Aleid, is die sukkel, die met zijn moeder vrijt en Joe stopte zijn lul in de anus van een koe, en werd prompt voor iedereen taboe.

Jet was te vet en kwam nooit op tijd uit haar bed. Zij werd later haar huis uitgezet door haar man Manfred, die het hield met Beth.

Nico lag met een ander dik wijf in bed,  Engeltje, zijn eigen,  kroop daar bij en hij had dolle pret, tussen al dat vet..

De vrijer van Eva, een jonge leraar, kwam daarna ook klaar in haar Ma.

Thijs lag stijf tegen zijn wijf, nam het verkeerde gat , die gaf een gil, om die penetratie tegen haar wil en ze zeggen dat hij er nog jaren spijt van heeft gehad.

Jippe lag weer eens een keer met de meid van de thuiszorg te wippen, dat werd gezien en smakelijk doorverteld bovendien.

Margreet in korte rok, werkte bij de slager, nog voor zij er erg in had trok hij haar slip van haar gat en lag die een stuk lager.

Liesbeth zoende haar baas vol op zijn bek, en die vond dat, vreemd genoeg, helemaal niet gek.

Alex stond naar boven te schreeuwen:” Liesbeth, ben je vrij, schat”, ik stond er boven bij en zei: “hoeveel keer heb jij die al tussen je benen gehad”?

Getrouwde Jans ging alleen op vacans naar Transpomerance . De 12- jarige Frans, rook zijn kans. In volle zee, ging hij met haar mee en zei tegen zijn waternimfomane: wat een heerlijke krullebol heb jij, gelukkig sta ik op een kei, om je vol te kunnen laden.

Anita fluisterde tijdens het vrijen met haar neefje, tjonge wat heb jij een kleine, ja, zei hij, maar heus ,die past wel perfect in jouw scheve neus .


Nel ging vaak met haar hond naar de buitenplee, wij vroegen ons altijd af waarom zij dat dee.

Guus en Truus gingen op partnerruil met Trees en Kees, en dat werd de aanleiding tot een dubbele echtscheiding en heel veel gehuil.

Marjolein wist Willem, de timmerman , over te halen om hem in natura te betalen.

Puck had zich weer eens bij haar tieten laten pakken, terwijl zij koekjes stond te bakken en Gerda kreeg een kleur, omdat Hans haar borsten tekende op haar garagedeur.

Obsessieve Henk naaide, alles, los en vast, man of vrouw, nuchter of verdwaasd, maar het liefst met zijn gillende copulerende vrouw in de kamer ernaast.

George liet zich verleiden door twee onbekende meiden, maar toen hij daar eenmaal tussenlag was er niets dat hij nog vermag.

Gehandicapte  Fred  werd,  met rode konen,  afgetrokken , door  zijn bloedmooie lerares Simone,  met haar wonderschone , pijpenkrullende blonde lokken.

Ooit hoorde ik op het werk, dat Leo het met Theo doet, achter de kerk.

Paulien zou ooit eens voor mij koken en alvast het bad vol laten lopen. Toen ik daar kwam zat zij met een vent met een lelijke smoel te wippen op een schommelstoel.

Ik reed een keer met de fiets op de dijk, hoor tikken,  en terwijl ik in een lager liggend huis naar binnen kijk, zit Sonja daar breeduit op tafel met haar benen wijd, en Herman haar poes schoon te likken.

Gerard moest zijn Marjan eens lekker beffen, dan zou zij hem daarna eens lekker pijpen. U zult begrijpen, dat ik daarover niet veel ga zeggen.


Het moge duidelijk zijn dat men eindeloos lang kan doorgaan met deze banale en triviale rijmelarij.
Daarom stop ik ermee. Belinda, een kleine blonde fee, komt straks en daar wil ik ook klaar voor zijn. Belinda heeft altijd zoveel verhalen, eens deed zij het met een kale, waarvoor zij zich liet betalen en …….


Janneman, 16 januari 2011.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten