donderdag 9 juli 2015

Repressief geweldsmonopolie.


 
In Amerika is de zogeheten nekklem verboden. Dat is het met de ellenboog dichtdrukken van de halsslagader, opdat de crimineel/slachtoffer tijdelijk geen bloedtoevoer naar de hersenen krijgt, waardoor hij geen agressie meer kan vertonen.

Bij dat soort acties zijn daar reeds verschillende slachtoffers gevallen, vandaar dat verbod.

 

In ons lieflijke Nederlandje zijn we nog niet zover. Daar storten zich vijf grote kerels  op het slachtoffer om die vervolgens in koelen bloede om zeep te helpen. Dat heeft zich ook al in 2013 voorgedaan , waarbij de moordenaar vrijuit is gegaan.

 

Onlangs heeft zich deze geschiedenis herhaald in Den Haag, waarbij een Arubaan (Mitch Henriquez) om het leven kwam wegens zuurstoftekort.

 

De politie is nu eenmaal onze grote vriend en zijn pet past ons allemaal.

 

Op Facebook worden  deze politionele acties o.a. goedgepraat door te stellen dat het in Amerika nog veel erger toegaat, dat we blij moeten zijn dat wij in Nederland wonen en dat misdadigers nu eenmaal hard aangepakt moeten worden.

 

Het zal je kind maar wezen die legaal vermoord wordt, maar het is nog erger,  deze slecht nadenkende wezens scheppen daarmee lucht voor een blijvend onderdrukkend klimaat.

 

Een klimaat om in te verstikken.

 

Jan Posch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten