vrijdag 14 februari 2014

Gesodemieter in Rusland.

Verontwaardiging alom over de onlangs aangenomen anti-homowetgeving in Rusland. De Russische president Poetin wilde geen overdreven en potsierlijke homo-propaganda, zoals dat elk jaar in Nederland tijdens de Gay-parades gratis te "bewonderen" is en waarbij vele kopstukken, waaronder onze Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk, ( inderdaad, die kritische columnist, die heel Nederland op het verkeerde been wist te zetten)  hun publiciteitsgeilheid trachten te bevredigen.

Moesten we die homo-haters gaan boycotten? Of ware het wellicht beter om statements af te geven, zoals het tonen van de regenboog!, in wat voor variant dan ook, hetgeen mij sterk deed denken aan de rol van Kees van Kooten als verzetsheld, door een Duitse legerofficier de verkeerde weg te wijzen naar het station (Bahnhof).

Wederom paniek over de stomme zonde, dus. Waar voorheen de doodstraf volgde op anale kontakten tussen mannen en aan het einde van de Gouden Eeuw homofobe vervolgingen plaatsvonden op aandringen van predikanten. Sodomie moest met wortel en tak worden uitgeroeid, anders zou de toorn van God nooit tot rust komen. Sodomie was een ziekte, waarvan je besmet kon raken. Mannen die anale seks hadden bedreven werden gewurgd en hun lichamen werden verbrand.
Alleen voor de hogere functionarissen aarzelden men om deze vonnissen te voltrekken, waardoor er weer onenigheid ontstond tussen de boven en onderlaag. Dit doet mij denken aan ene Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal op het departement van Justitie en Veiligheid. Zowel minister Donner, als Hirsch-Balin ,als Fred Teeven durfden/wilden deze kinderverkrachter niet aan te pakken.

Het hoogtepunt van deze paranoïde waanzin schijnt tussen 1730 en 1733 te hebben gelegen. Daarna zijn deze geestdwalingen geleidelijk weer op de achtergrond geraakt.

Overigens wordt ook in Sotsji de theorie weer eens door de werkelijkheid ingehaald. Niemand was in staat om de ontstane problematiek op te lossen. Ook onze premier niet. Maar Poetin geeft een bi-seksueel  wel een hartelijk en gemeende kus en aan de innige en langdurige omhelzing tussen schaatser Stephan Groothuis en schaatstrainer Jac. Orie , zouden een heleboel homoseksuelen nog een grandioos puntje kunnen zuigen.

Jan Posch,  Valentijnsdag 2014.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten